Milstolpe i livet – körkort för mina döttrar

Först så är man gravid med dom i 9 månader, eller ja, 37 veckor var det för min del.
Sedan föds dom och vänder fullständigt upp & ner på hela din tillvaro.
Kärleken du känner går inte att beskriva.
Inte heller smärtan, oron och den ständiga rädslan för att något ska hända. Känns som om någon sliter ut hjärtat ur kroppen på en.
Gud förbjude.
Ditt liv delas från och med nu upp i före barnen och efter barnen.

Sedan växer dom i en rasande fart, och från att ha varit rultiga bebisar, knubbiga 3åringar, trotsiga 7åringar, långa 11åringar, roliga och spinkiga tonåringar, till att dom, innan du vet ordet av, helt plötsligt är myndiga (!) och som om inte det räckte, alltså att dom officiellt är vuxna, så går dom och tar körkort!
Så vi behöver inte längre denna 🙂
bild 5
En mycket viktig milstolpe i livet. Att ta körkort är något man helt enkelt gör. Och jag hoppas innerligt att man ser över priserna, för som det ser ut idag, kan inte alla ta körkortet. Det är alldeles för dyrt.

… och den där ständiga rädslan jag nämnde i början, den går aldrig helt bort. Samma sekund som man blir förälder, är man för evigt sårbar. Det spelar ingen roll hur gamla barnen är.
Och nu har dom alltså körkort. Sjukt, på något konstigt sätt. Inte att dom har körkort, dom är duktiga förare, men att dom hunnit fylla 18 år!
IMG_1793
..och jag, jag hoppas att jag lyckats uppfostra två självständiga, oberoende och tänkande tjejer som gör smarta val i livet!
Som jag älskar er, my terrific twins! <3

Comments are closed.

Arkiv