Hej lugna lördag!

Jag har blivit en mästare på att tagga ner och lyssna på kroppen! Numera, ska tilläggas. Tidigare var jag bara ”bra” på att lyssna på kroppen, men numera är jag alltså en mästare.
Jag vet när jag ska säga nej och jag vet var jag ska dra gränsen. Och det visste jag tidigare oxå – men nu gör jag det.
Fast det kan vara svårt ibland, för jag gör ju bara roliga saker! Men få saker är lika roliga – och sköna! – som min soffa när jag bara längtar efter att få komma hem, ta på mig undercover-kläder (typ onepiece) och bara vara.
Denna helgen är en sådan helg som jag bara ska vara och ta det riktigt lugnt. Inget inplanerat, vi tar dagen som den kommer. Vi kanske fikar på stan. Eller bara hänger hemma. Det enda som jag vill planera in är en löprunda på lördagen och en på söndagen. Alternativt långpromenad. Eller varför inte både och?
IMG_7606
Men innan jag fattar några livsavgörande beslut blir det först frukost & tidningen MåBra! (som alltid påminner mig om min vän Pia-Karin och företaget hon arbetar på, InUse. Jag var med i en av deras undersökningar och som tack fick jag ett års prenumeration på MåBra! Tack :-)).
Den gröna smoothien är ett tips från en annan vän, Tamara. Jag smakade den första gången hos henne och sedan en tid tillbaka dricker jag en sådan varje dag.
Om någon undrar så innehåller smoothien spenat, böngroddar (eller alfagroddar), banan och tranbärsjuice. Och när jag kommer ihåg det slänger jag in linfrö och kanske någon annan frukt med.
Och så intalar jag mig att den är supergod, fastän den kanske inte är det egentligen… men det gör inget, den är ju så nyttig!
Nu frukost – tata så länge 🙂

Comments are closed.

Arkiv