Kung på natten – kung på dan..

Denna helgen har jag varit ute två kvällar i rad. Det tillhör inte vanligheterna, kan jag meddela.
Jag är alltså inte kung på dagen om jag varit kung på natten två kvällar i rad. Fast nu ska vi inte överdriva; det är inte så att jag festat järnet och kommit hem redlöst berusad på morgonkvisten två kvällar i rad. Jag kommer för övrigt aldrig hem redlöst berusad på morgonkvisten. Eller jo, det har säkert hänt någon gång.. minns dock inte när det skulle ha hänt sist!

I fredags var jag på Lilla Torg med grekligan och lördes var jag & Pia på middag hos Catinca.
Vi skulle egentligen ner till Lilla Torg även på lördagen men det blev aldrig av.
Efter god kycklingsallad och ett par glas bubbel, hamnade jag på Cats soffa och den var alldeles för skön för att  jag skulle vilja lämna den…Lite skönt skratt blev det oxå!


Nu ska jag sova. Det har varit lite dåligt med sömn för min del den sista veckan – och det är pga avsaknaden av sömn som jag inte är kung på dagen – det har inget med att jag varit ute två kvällar i rad att göra. Det har inte blivit särskilt sent någon av gångerna.
Haft konstiga drömmar och sovit lite oroligt..
Nåväl, det blir säkert bättre snart… Godnatt alla fina, vi syns!

Comments are closed.

Arkiv