Kidnappning, frågesport, SPA…

… mordgåta, fest, kopiösa mängder alkohol, ansenliga mängder mat, dans, skvaller, hångel och asgarv (och nej, vi behöver inte gå in på vem som stog för vad, det är helt irrelevant för läsaren)!
Ovan är alltså alla ingredienser för en lyckad möhippa – Nenos möhippa!
En av Nenos bästisar, barndomsvän och tärna, Ulrika, kom ner till Malmö i torsdes, vi kidnappade Neno, tog hem henne till mig där ett tjejgäng väntade och alla hade tagit med sig olika godsaker!Detta var Malmö-gänget, alltså kompisar från Malmö som inte hade möjlighet att ta sig till Göteborg, där vi skulle ha möhippan.
Neno fick ha ögonbindel och känna sig fram, det var kul (hon visste vilka alla var, förutom vem jag var)!


Det blev en mycket trevlig kväll, och när den var slut trodde Neno att hon skulle åka hem.
Well, det skulle hon inte. Hennes 3 dygn långa möhippa hade bara börjat!
Neno & Ulle sov hos mig, vi hade ordnat så att Neno var ledig från jobbet på fredagen så dagen började med långfrukost, långpromenad och därefter avfärd mot Göteborg.
Ulle & Neno

Hela tiden var Neno ovetandes om vad som väntade 🙂
Väl i Göteborg hade Ulles sambo Martin tillagat supergod middag och tillochmed gjort sig besväret att fixa annat kött till mig eftersom jag inte äter lamm (ja, det vet ni ju; inget lamm fastän jag är grek!) – så snällt av honom! Och det var såå gott!

Fredagen blev alltså hyfsat lugn – om man bortser från spindeljakten vi bedrev.
Vi somnade alla till filmen, inte för att filmen var så dålig, utan för att vi hamnade nog i någon slags sockerchock efter allt godis vi hade hetsätit.
Det positiva med det var att vi var ganska utvilade när vi gick upp vid 8.30 på lördagen.

Efter god frukost packade vi ner våra saker som vi behövde för dagen: först bekväma kläder, sen bikini och sist festkläder!
De bekväma kläderna behövde vi för frågesporten och lunchen i parken.
Återigen fick Neno ta på sig ögonbindel för att gissa vilka som var på plats.Här väntade Åsa, bästis, barndomsvän och tärna, samt Nenos vrålsnygga systrar Anita, Ado och Gogo (som slöt upp lite senare).
Och det var här Neno inte kunde placera mig. Hon trodde väl det var någon som vi hade plockat från gatan. Det hade inte varit helt omöjligt iofs, hahhaha!


Ulle, Neno, Åsa


Efter frågesporten om sitt eget liv, som Neno fick IG på, och champagne-brunchen, drog vi vi vidare i ösregnet till Hagabadet

… och Romerska avdelningen som vi hade helt för oss själva!
Efter några härliga timmar av bad och bastu åkte vi så hem till Åsa för att äta igen, men gjorde inte det eftersom alla var mätta.
Istället spelade vi spel, drack och gjorde oss redo för kvällen!
Åsa & Neno

Soho blev vårt nästa stopp!


Här körde vi ”Mordgåtan”.
Jag hette Amfetamina Dooley, gift med Bröd Pita och fastän jag var gift med honom så hade jag en kärleksaffär med Viktoria Silverstolpe.
Och jag var mördaren. Hehe. Något några lyckades lista ut…


Neno spelade min man Bröd Pita, och Bröd förlät att jag bedrog honom. Han menade på att det var ju ”bara” med en annan kvinna, så då var det helt okej!

Efter Soho blev det dags för VIP-bordet på LIPP/Glow..hmmm… Brought back memories..
Här har jag varit förut.. närmare bestämt under handbollsVM i januari, kolla länken om du är nyfiken…

…jag hade ungefär lika trevligt nu som då.. 😉
…och innan ni alla börjar avkräva mig detaljer, så avslutar jag inlägget här.

Vi hoppas alla att Neno fick den möhippan hon önskade och förtjänade!, speciellt tjejerna i Göteborg har gjort ett hästjobb!, och vi andra måste nu återhämta oss inför bröllopet som är på lördag!

Tata lovebirds!

2 Responses to Kidnappning, frågesport, SPA…

  • Lina-Greece says:

    katse kala perasate.sa roligt du har haft….jattefint inlagg.

    • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

      Det var superkul!!! 🙂

Arkiv