Att röka eller inte. Det är frågan

Idag jobbade jag en stund sedan tillbringade jag & Angel eftermiddagen hemma hos min bästis Irini.
Cina kom oxå förbi och vi åt bl a fakí, linsoppa, en av mina favoriträtter som Irini tillagade (först gjorde hon scones häromveckan för att jag var så sugen på det, och idag gjorde hon fakí – än en gång, är hon inte en darling så säg!!).

Efter att vi hade druckit kaffe och ätit oss mätta och belåtna, var det dags för mig att palla körsbär från Irinis träd.
Hon har massor med körsbär och dom är såå goda!!
Två fulla påsar blev det – perfekt, jag ska ha folk hemma på onsdag och torsdag!

Angel åkte tillbaka till Norrköping ikväll.
Trots att hon rökte som en borstbindare så kommer jag sakna henne och våra intensiva diskussioner som blandannat handlade om just hur mycket hon röker, och hur synd jag tycker det är.
Bl a tycker Angel att jag är egoistisk (!!) eftersom  jag skulle välja bort en man om han är rökare.
Jag väljer bort en man som snusar och/eller dricker & knarkar med (med ”dricker” menar jag såklart någon som har alkoholproblem, inte om någon tar ett glas då & då som vanligt folk).
Det är väl inte egoistiskt?? Jag tycker helt enkelt inte om rök- och snuslukten! Jag vore väl bra dum om jag utsätter mig för något jag inte tycker om???
Eller ?
Vad tycker ni andra? Angel tyckte jag skulle fråga.

Mina barn fick iaf vars ett paket av Angel, och det fick jag med, en fin ring!
Snäll hon är va!


Rökare eller inte, jag älskar Angel! Vi har känt varandra i över 20 år! Och jag skulle bli jätteglad om vi kunde känna varandra i över 20 år till!
Ja så många år det bara går! Vill inte att hon – eller någon annan av mina rökande vänner! – ska riskera att korta ner sitt liv för några cigaretters skull…

….och jag vill påminna än en gång:
Är jag egoistisk som väljer bort en rökande man?
Angel var noga med att jag skulle fråga vad ni andra tyckte! 🙂

Comments are closed.

Arkiv