Jag som 13åring


Hmmm.. jag var ju inte världens vackraste tonåring direkt…
Inte heller var jag särskilt intresserad av varken smink, killar, kläder, alkohol o sånt.
Det var handboll, tennis, ridning & fotboll för hela slanten som gällde. Och så lite skolan – men bara de ämnena som jag tyckte om.

Som liten flicka var jag oerhört söt, men allteftersom jag blev äldre förfulades jag.
Först i 30årsåldern började jag väl bli vän med mitt utseende igen.
Obs – började.. vi är inte fetekompisar riktigt än.

Min kropp ska vi överhuvudtaget inte gå in på. Vi är inte vänner.
Tvärtom – vi är de största ovännerna.
Förr i tiden var vi bästisar, jag & min kropp, speciellt mina första 20 levnadsår. Sedan var vi ovänner i 10 år, vänner igen i ca 5-6 år och och nu är vi ovänner igen, och det har vi varit de senaste 3 åren.
Målet för i år är att vi ska bli bästisar igen. Ge mig styrka och håll tummarna för mig kära vänner.

Under tiden går jag ut och solar i min insynskyddade trädgård.

8 Responses to Jag som 13åring

 • Zan says:

  Morning!

  En kvinna sa en gång till mig
  DU förstår inte ditt eget värde och din egna skönhet! Därför är det VIKTIGT att dulyssnar och tror på vad din omgivning säger till dig! Bara en liten note och förhoppningsvis en tankeställare! 🙂
  (Men jag förstår dig till hundra procent vad du menar, blink blink! 🙂 Lever med samma innebördeskrig hahha! )

  Keep shining

  Love
  Zan 🙂

 • Rultan says:

  Kroppens förfallande är svårt att acceptera, speciellt eftersom jag som tonåring hade en väldigt snygg kropp utan att svettas en droppe 🙂
  Nu har jag dagligen krig med volangerna (putmagen och kärlekshandtagen) och funderar allvarligt på att en gång för alla operera bort det.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Att operera mig, det vågar jag inte. Som tur är!! Annars hade jag inte slutat med ingreppen om jag väl börjar.. önskar oss båda lycka till att bli av extrakilona 🙂

 • Lina says:

  Men jisses vilken bild!Typisk trakig ton arsbild man tog i skolan.En sadan har val alla.Sen de enormt stora t-shirts man gick omkring med, eller for stora tennistrojor med posiga gympabrallor.Vilket forskrackligt mode,ha,ha,ha.Du ser tom asiatisk ut pa bilden..men du ar kanske av den sorten som blir vackrare och vackrare med aren…Har inte andrat nasan va?

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Nope, har inte fixat näsan. Jag har inte fixat något 🙂

 • Anna Töörn says:

  Ibland blir jag så trött ”på oss” kvinnor. Vi sätter upp sådana krav på oss medan jag tycker det känns som att de flesta män bara seglar genom livet, supernöjda med sig själva. Ingen skugga över männen dock; det är vi som borde ta efter dem lite mer. Mitt senaste exempel är min lärare här i Brasilien. Hon är så grymt snygg att man inte kan sluta titta på henne när hon är i ett rum. Hon är nästan en exakt kopia av Silvia, när hon precis träffat kungen. Minns du? Hon – av alla människor – är såååå missnöjd med sin kropp och sitt vikt och sitt utseende och jag vet inte allt. Det är sorgligt. Vet du vad? Jag tycker vi är skitsnygga hela bunten. Du, hon, jag och alla andra!

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Du har så rätt så Anna!! From idag ska vi vara lite mer som männen och skita i hur vi ser ut!!
   Kram och take care 🙂

Arkiv