Promiskuösa svenskor?

Provocerande rubrik. Jag vet.
Och självklart menar jag inte att alla svenskor är promiskuösa. Det förstår ni alldeles säkert.
Det finns garanterat lika många grekinnor, norskor, afrikanskor och japanskor som är precis lika promiskuösa, och kanske tillochmed mer än svenskorna.

Vadan detta inlägget då?
Jo, svenska ”Anna” var på Samos, hon säger att hon våldtogs, hon anmälde det – och blev anmäld tillbaka för ärekränkning.

En läsare JD, blev oerhört upprörd över det här varpå han skrev ett brev till grekiska ambassaden och tyckte att ”Grekland borde skämmas”.
Den grekiska handelsattachén Vassilios Bakalis svarade tillbaka att ”Tvärtom” och så lade han till ”min vän”, ”det är du som borde skämmas över svenska kvinnors uppträdande”.
JD blev chockad och sa, ”handelsattachén sågar i princip halva Sveriges befolkning vid fotknölarna!”
Men, vänta lite…. JD sågade ju precis HELA Greklands befolkning vid fotknölarna.
Varför var det okej för JD att göra det?
Kolla denna länken för hela artikeln i Expressen.

Hur man än vrider och vänder på det så kan vi inte komma ifrån att svenska kvinnor de facto har sedan många år tillbaka, mycket dåligt rykte utomlands, just för att de super som fan och ligger runt med allt & alla.
Och för tydlighetens skull så vill jag säga att nej, naturligtvis gäller det inte alla svenska kvinnor, inte heller anser jag att kvinnan får skylla sig själv om hon blir våldtagen för att hon är full och/eller utmanande klädd.
Absolut inte.

Jag är övertygad om att en hel del våldtäkter sker. Men jag är  precis lika övertygad om att det finns kvinnor som ljuger om att de blivit våldtagna.
Om ”Anna” blivit våldtagen är det fruktansvärt att hon inte blir trodd och tom blir stämd tillbaka – då är det för jävligt.
Men det är lika för jävligt om det inte är sant.

En vän till mig på Facebook råder folk att inte låta sina döttrar åka till Grekland på semester.
Jag håller faktiskt med honom; jag tycker inte man ska låta sina döttrar – eller söner!, åka någonstans på semester – inte bara till Grekland! – innan de är riktigt mogna och pålitliga.
Framförallt bör man inte låta dom åka till Bulgarien där det tillochmed gjordes ett reportage om hur svenska ungdomar åkte dit för att ”knulla & supa så mycket som möjligt”, detta skrev jag om för ca 1 1/2 år sedan, det inlägget + kommentarerna kan man läsa här.

Jag hoppas att det löser sig för ”Anna” och så hoppas jag att fler föräldrar pratar med sina barn om sex och kärlek, att det är det finaste som finns mellan två vuxna människor som älskar varandra.
Att våra barn verkligen förstår att deras kropp är det viktigaste dom har – att vemsomhelst kan inte ha tillgång till den.

Och ja, jag tror att om man sleep around urskillningslöst, så mår man nog inte särskilt bra.
Men det är bara vad jag tror. Och jag säger absolut inte att jag har rätt.

Vad tror alla andra?

One Response to Promiskuösa svenskor?

  • Lina says:

    Siga min vgaloun tous ellines kai ligouria…..Telos oi epohes pou tis konigousane…Hortatoi pia, then dinoune kan simasia.Alla isos tis etihe mia stravi tis kakomiras.Tha grapso kai souidiko inlagg argotera.Maste rusa.Ouzerin vantar.

Arkiv