My sister went to Italy…

… and all I got was this cool cap! (och ingen lousy T-shirt! – mina döttrar fick varsin T-shirt, som absolut inte var lousy!)

Ciao Bella! 🙂
Att jag kallas för Bella är inte lika kul när jag är i Italien… nu låter det som om jag är  där varje vecka typ, och det är jag ju inte.
Jag har bara varit i Italien några gånger. Oftast på genomresa faktiskt.
Men jag har varit i Rom och hälsat min en av mina bästisar Monika, det var för ca 4 år sedan och jag var där en vecka.
Det var kul – men inte när hon ropade på mig, så jag bad henne kalla mig Dani när jag var där.
Vill liksom inte att folk ska få uppfattningen att jag är en sån som går omkring och tror att jag är snyggast i världen samt beordrar alla att kalla mig för ”snygging”.
Här kommer i alla fall lite bilder. Jo, jag rökte på den tiden.. men det är snart 3 år sedan jag tog förnuftet till fånga och slutade.

Naturligtvis besökte vi Colosseum. Det går inte att åka till Rom och inte besöka Colosseum (ja, min väska är en äkta Balenciaga om någon undrade. Jag skojar inte, den är äkta. Gucci-skärpet däremot, dess äkthet kan starkt ifrågasättas).Lika självklart som det är att besöka Colosseum, lika självklart var det att bege sig till Fontana di Trevi

…och göra misstaget att kasta in en peng där.. Se så glad jag ser ut på bilden nedan!
Om jag visste att det skulle innebära att jag skulle vara singel i 4 år – and still counting! – hade jag nog inte kastat i det jävla myntet.

Jaja. Gjort är gjort.

Vi åkte även till havet och badade.

Det var alles.
Ha nu en fortsatt trevlig dag.

För övrigt är det numera min syster som är den ”rika mostern”. Inte jag.

Arrivederci!

Comments are closed.

Arkiv