Det som händer i Göte-la-borg..

..stannar på Scandinavium, Hard Rock Cafe, Lipp och hotell Park Avenue i Göte-la-borg.
Så idag görs det inga inlägg av vikt hos Bara Bella.
Lilla Bella måste nämligen återhämta sig efter det grymma festandet med diverse handbollsmänniskor igår efter att Sverige slog självaste Polen på Scandinavium – Lilla Bella var nämligen på Scandinavium i Göteborg, i VIPen om jag får be (tack igen FAVO-JAN!!!) och den stämningen, det ljudet, den extasen – det skojade man inte bort. Inte heller skojar man bort promillehalten idag…


Jag vet att lovat skvaller med tyngd, men min höga integritet och moral förbjuder mig att skriva om allt jag sett, hört och/eller upplevt.
Framförallt kan jag inte skvallra om något som jag själv varit i allra högsta grad involverad i… 😉
Här kommer i alla fall lite bilder från dagen men inga från kvällen. Favo-Jan höll i ett event för bankmänniskor och några fd handbollsproffs var inbjudna, Stefan Lövgren, Magnus Wislander & Pelle Carlén, för att bli intervjuade.Hotellet vi bodde på, Park Avenue, var superfint och till min stora glädje hade jag ett badkar! Jag älskar att bada och planerade att jag skulle ta ett låångt bad innan matchen. Men… andra saker kom emellan så jag badade sammanlagt 0 minuter (duschade dock 15 minuter imorse)


..och avslutningsvis fick vi som var på bankeventet en matchtröja. Men jag tog två (förlåt), vars en till mina stoltheter, som jag längtar sjukt mycket efter!

Nu ska lilla Bella återigen lägga sitt ömtåliga huvud på kudden och blunda.
3 timmars sömn och alldeles för mycket alkohol från igår/inatt/imorse har den påverkan på mig dagen efter.

Over and out.

Comments are closed.

Arkiv