The Greek jury presents the Brazilian results:

…douze points = 12 poäng! 🙂

Det var modigt av min frissa Jenny att välja ut just mig till denna Brazilian Blowout-behandlingen.
Dels för att mitt hår är ”svårt”, dvs torrt och frissigt om jag inte behandlar ihjäl det, och dels för att hon vet att jag aldrig skulle skriva att detta är en bra behandling om jag inte hade tyckt det.
Så nedan text  är mina ord och min upplevelse.

Nu har jag tvättat håret för första gången efter behandlingen.
Här fortfarande lite blött
 
Jag använde inte det speciella schampoot som rekommenderas utan jag använde det jag brukar, Redkens All Soft.
Jag lät det gå betydligt mer än 72 timmar, en vecka väntade jag och resultatet, ja…


Jag har aldrig tidigare, jo kanske för 15-20 år sedan, kunnat tvätta håret och bara låta det självtorka.
När jag lät håret självtorka både såg och kändes det torrt och frissigt. Jag har alltid varit tvungen att ha olika produkter i håret.

Well, not this time.

Jag kan glatt meddela att den här behandlingen håller det den lovar, so far, och mitt hår varken ser torrt ut eller är torrt (ska försöka återkomma med bättre bilder).
Det är så mjukt och fint – och jag har inte en enda produkt i håret, inte heller har jag fönat eller plattat det.
Jag är imponerad.

Ytterligare en positiv sak jag upptäckte och som min frissa Jenny inte sa något om, var (tror jag i alla fall!), att jag tappade knappt något hår när jag tvättade det, max 1/4 av det jag brukar tappa…. – jag tappar annars skitmycket hår när jag tvättar det.

Så: det här var en superbra behandling som jag varmt rekommenderar! 
Trots att mitt hår var alldeles för platt när jag precis gjort behandlingen (inte nu längre) och trots att behandlingen är alldeles för dyr (för mig i alla fall) så kommer jag göra om det här – OM mitt hår fortfarande känns lika underbart som det gör idag, om 3-5 månader!

..och här blev jag beordrad att le lite! 🙂

2 Responses to The Greek jury presents the Brazilian results:

  • Helen says:

    Så fint ditt hår är….vill ha…..oh vad jag vill ha det så. Vad kostar en behandling?

    KRAM KRAM

Arkiv