Värsta Västra Hamnen…

..med bästisarna Tomas & Magnus!
VH visade sig från sin bästa sida och överallt såg man cyklande människor, joggande människor, hånglande människor (dom var jag faktiskt lite avis på) smala människor (dom var jag ännu mer avis på!) och en massa andra människor som bara var. Underbart!
Tomas kom med den briljanta idén att vi skulle äta på Vespa, sagt och gjort.
Jag & Magnus åt pasta, Tomas pizza och det sköljde vi ner med en flaska rosé!
Tomas & jag – ser jag inte lite mager ut, tycker ni? Liiite???
Efter den mycket goda middagen undrade killarna om jag hade lust att följa med hem till dom på körsbärspaj med grädde?
Ehh… okejdå, svårtflirtad som jag ju är… 🙂
Malmö-skålen – vill oxå ha en sådan skål!! Jag älskar ju Malmö!!
Det var som vanligt mycket trevlig att träffa Magnus & Tomas och framförallt var det även intressant denna gången.. vi kom på en sak, vi och vi förresten… det var dessvärre inte jag som kom på idén inte heller namnet på det vi ska göra… 
Så som ”Bellas Besökare” finns, kommer det kanske även att finnas något som kommer heta ”Bellas Brains”…

Mer om det kommer lite längre fram. Vi ska bara förhandla klart innan, hahahaha!
Under tiden, varsågoda att njuta av utsikten från killarnas terass!

Comments are closed.

Arkiv