Borneforsarna på radio

Lyssnade på Guldkanalen på väg till jobbet när jag hörde Richard & Hadiza (Bornefors) som var Anna Bysteds gäster den morgonen. 
Dom talade om picknick- och grillmat när Richard berättade om när han med familj var bjuden hem till ”en god vän” på grillning för ett tag sedan, där han märkligt nog hamnade vid grillen 🙂


”Den goda vännen” råkar vara jag som familjen Bornefors var hos på grillning 🙂 
Jag vill dock understryka att det inte var tänkt att Richard skulle grilla; det skulle Irinis Stefan göra – för det är alltid Stefan som grillar i vårt sällskap.  
Men han var tvungen att hoppa in och jobba och kom därför lite senare och vi kunde ju gärna inte svälta till Steffo kom, så Richard hade vänligheten och ställde sig vid grillen – sen om det var frivilligt eller om någon tvingade honom…, det vet jag inte, hahhaaha!
Gott blev det i alla fall, och trevligt hade vi! 🙂

Fler bilder från 1maj-grillningen hittar ni här hos min fina Micaela!

Ps, Richard & Hadizas Nosh har dessvärre försatts i konkurs, inte för att restaurangen inte gick bra, det gjorde den definitivt, men för att Stay At gick i konkurs, och den nya aktören som kom in, Scandic, ville av någon obegriplig anledning inte fortsätta med Nosh???? 
Jag personligen förstår inte varför.
Nosh var en inarbetad och framförallt mycket populär restaurang, som dessutom serverade riktigt god och bra mat, och med ett utsökt sortiment av alkoholhaltiga drycker. 

Mycket stor förlust för Malmös uteliv att Nosh inte längre drivs av paret Bornefors (ingen förlust för mig, jag har turen att ha dom som mina vänner :-)) och ni andra har oxå tur att paret kommer att driva catering – det går alltså fortfarande att köpa deras tjänster, dock nu i ”Bornefors Vin & Mat”-regi, och believe me, folk köper deras tjänster – paret har fullt upp och är definitivt inte sysslolösa!!
Lycka till mina vänner, och här får ni andra en bild på den utsökta fisken jag åt på Nosh bara några dagar före konkursen.

Allt händer av en anledning…

4 Responses to Borneforsarna på radio

 • Anna says:

  Oj! Det är nog sådana här bilder som brandkåren använder som avskräckande exempel.

  Hur tänkte han när han sprutar tändvätska i en redan fullt aktiv eld? Som du kanske kan se på bilden så är strålen från flaskan antänd och kunde mycket väl ha fått hela flaskan att explodera i handen på honom och även skadat dem som stod i närheten…

 • Hadiza says:

  Inga problem att grilla hos Bella! Vi hade läget under kontroll.Vi hade en fantastisk fest med många nygamla vänner! Och det bjöds generöst av god grekisk mat och vin.

  Love U Bell Bella!

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Klart ni hade läget under kontroll!! :-)) Detta måste vi göra snart igen!
   LOVE U TOOOO !! <3

Arkiv