Best mum in the world!

Det säger  mina barn att jag är. Ja, då är jag väl det då. För allt som mina barn säger och allt som står i denna blogg är sanning.

Jag fick en jättefin middag och bok idag!!! 🙂
Tack mina älskade vackra döttrar, ni är världens bästa och jag älskar er mest på hela jordklotet!

Men innan vi åt god middag och fick oss ett gott skratt av boken, så gjorde vi något för en annan världbäst mamma; nämligen min syster Dora.
Hon är sjuk i halsfluss, det är för övrigt hennes man Tony oxå 🙁 så vi åkte och hämtade mina söta trollsyskonbarn Anna & Dimitris, Micaelas & Elenas små kusiner och åkte till Andy´s – utöver att barnen hade skitroligt – dom älskar sina stora kusiner! – så skötte Anna & Dimitris sig exemplariskt!

Skickar varmaste kramarna och pussarna till min egen supermamma som ju är i Grekland, ringde henne imorse och det var så skönt att prata med henne!
Massor med kramar och pussar till de kvinnor som ännu inte är mammor, men som kommer bli världens bästa mammor när det väl är dags.
Avslutningsvis och mest av allt går mina tankar till dessa stackars barnen som haft oturen att födas av kvinnor som inte sätter sina barn i främsta rummet… ni fina små barnen, ni finns i mina och många andras tankar hela tiden.. ♥ ♥ ♥

6 Responses to Best mum in the world!

Arkiv