Fiskgryta á la Bornefors!

Den som inte redan är jätteavundsjuk på mig bör genast bli det.
Utöver att jag är så smal, snygg, smart, har världens bästa jobb och familj, så har jag även världens bästa och mest omtänksamma vänner!
Okej, jag kanske överdrev en smula om mina looks, jag kanske inte är såå smal och snygg som jag vill att ni ska tro.. men världens bästa jobb, familj och vänner, det har jag!!

Jag är ju sjuk och därmed ganska ynklig, så jag ligger här på soffan och tycker synd om mig själv, och när jag gjorde det som mest, dvs tyckte synd om mig, så fick jag ett sms från min nyfunna (och vrålsnygga!) vän Hadiza som undrade om jag hade ätit och om hon skulle komma förbi med fiskgryta till mig?
(Hadiza visste att jag var sjuk genom FB)

Jag hade faktiskt inte ätit, och var inte särskilt hungrig heller, men jag vet hur god mat Hadiza och hennes man Richard lagar, dom driver Nosh, Nibble & Cush på Kaptensgatan, så jag blev hungrig!
Dom bor bara ett stenkast från mig så hon var här på två minuter med fiskgryta och bröd.

Förstår ni så snällt och omtänksamt!!
Vi har inte känt varandra särskilt länge, men jag kände direkt när jag träffade Hadiza att jag gillade henne. Cool, snygg, rolig och smart tjej!
Så därför folks, var jätteavundsjuka på mig – för nu ska jag äta fiskgryta á la Bornefors och jag är övertygad om att det smakar lika utsökt som det ser ut!

TACK!! Love // Bellove

Comments are closed.

Arkiv