Oväntat besök & present idag :-)

Åsa från Transfer skickade ett sms och frågade om hon kunde komma förbi och ”överlämna en liten grej” – självklart sa jag, och så for jag upp och plockade undan en massa som låg framme.. bra med oväntat besök, då måste man städa, haha!

 Transfer & co, förmedlingen som jag föreläser genom och som jag skrivit om tidigare, ville komma förbi och visa sin uppskattning för att jag föreläser för deras räkning.

Jag blev verkligen jätteglad, och det behövdes inte någon present (även om jag blev väldigt förtjust!), för jag älskar att hålla föreläsningar!
Det är något av det roligaste som finns!
Jag gör det så gärna och jag hoppas att dom som lyssnar på mig får lika mycket ut av föreläsningen som jag får!

 Så egentligen är det JAG som ska tacka för att Transfer ger mig förtroendet att föreläsa i deras namn; jag är nämligen inte någon traditionell föreläsare – jag talar alltid med och från hjärtat, är brutalt ärlig (nästan alltid i alla fall….) när eleverna ställer frågor, och jag målar inte upp falska bilder.
Hittils har ingen klagat, pew! 🙂

..och mitt i allt ringde Björn Ranelid och frågade om vi skulle ses, jag kunde inte ikväll, så vi ska ses imorgon och ta ett glas vin – men dessförrinnan ska jag ta ett glas med min vän Helene oxå! 🙂

Som om inte denna kvällen varit tillräckligt händelserik, så hade jag även en fantastisk dag på jobbet idag: affärsmöte med en av favoritkunderna (alla mina kunder är favoriter!) – kan inte avslöja vad vi talade om, bara att vi är i en utvecklingsfas med kunden och det vi gör kommer bli 2010 års häftigaste grej!

Fantastiskt roligt att få detta enorma förtroendet från kunden, och att vi får vara med från början – vilken förmån!!
Sååå häftigt!!

En sak till har faktiskt hänt – men det kan jag inte tala högt om än, för det har jag lovat

Ciao for now // Bellove

5 Responses to Oväntat besök & present idag :-)

 • Staffan says:

  Vilken dag! :-). Nu inser jag vem man döpte ”Bella Center” efter!!

 • Patricia says:

  Åh, nu blev man ju hur nyfiken som helst!! Stort Grattis till er båda! Ser med spänning fram emot 2010 när allt kul ska avslöjas. 🙂 Kram P

 • Andreas says:

  You rock girl… när blir du statsminister?

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Well, det är ju val snart, hehe..

Arkiv