Dann will ich vråååla Caroooola!

Jag älskar Carola – jag är cool nog att erkänna det, även om jag är medveten om att det skada min image  – hursom, Carola kommer till Malmö idag och ska befinna sig på Entré kl 16. 

Jag ska naturligvis gå dit. Vem vill gå med mig??
Eller frågan kanske bör vara: vill någon gå med mig?

Missat inlägget när jag stal pengar från mina föräldrar för att få se hennes konsert i Pildammsparken 1983?
Kolla här då!

Missat inlägget när jag fick en jobbsökande kandidat som varit Carolas assistent?? Kolla här då!

Som sagt, vill någon gå med mig? Ring då!
Mina barn vill det inte i alla fall…

12 Responses to Dann will ich vråååla Caroooola!

 • Nattis 2.0 says:

  Haha de tyckte säkert det var pinsamt ens att du frågade 😉
  Hade jag bott i Malmö så varför inte! Jag gillar henne också!

 • Sarah says:

  Hade GÄRNA hängt med.
  1. För att jag gillar henne, riktigt mkt.
  2. För att hela min fredag hamnat på sniskan (ja, jag är sur)
  3. För då skulle jag slippa baka två sockerkakor till ungens innebandylags julmarknad (jag älskar att baka när andan faller på INTE under tvång)
  Hoppas du får det underbart kul, jag ska sura hela kvällen i soffan, eller iaf en stund…

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Hoppas mina bilder tröstar dig lite i alla fall…
   Kraaaam!!

 • Ann says:

  Jag går hellre till tandläkaren än lyssnar på Carola 😉

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   VAAA??? Huuuur kan man välja tandläkaren över Carola!!! 🙂

 • ricc says:

  Jag är inget fans till Carola egentligen men hon har en otroligt grymt bra röst och har gjort ett par låtar som man blir verkligen tyst o rörd när man lyssnar på 🙂 Hon var väldigt trevlig oxå när jag hade henne som gäst på en rest jag jobbade på 🙂

  trevlig helg på dig….

 • absolutjohan says:

  Bella, du som är proffs.
  Vore det för mkt begärt om du kunde slänga ett snabbt öga på mitt pers.brev + cv?

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   SJälvklart Johan, skicka det till mig! 🙂

 • Diana says:

  Inte jag heller, fast jag lyssnade på henne på 80-talet 😉

 • Lina-Greece says:

  Jag glommer aldrig nar jag och min bastis sjong och dansade till Framling och Hej Mickey hej pa mellanstadiet.Vi upptradde for vanner och foraldrar…Oj.oj oj som vi holl pa.Lyssnar du fortf pa henne?Ha en fin eftermiddag da.Sa ar det over med vaccineringen.Ser du det var inte sa farligt anda.Det ar mest radslan och tanken pa det innan man far sprutan.Jag var likadan i yngre dar men det har gatt over.I attan nar jag skulle vaccineras sa svimmade jag av efter jag fatt sprutan!!Alla sa till sjukskoterskan och lararna att det var en vane sak for mig.Jag var sa jadrans skraj!!!!Nu ar jag tuffare,Men nu avskyr jag tandlakar besok.Jag ligger helt nervos och ber om dunder bedovning.Jag hoppas att jag kommer over det ocksa en dag.Fobier ar inget att ha.Dm gor bara livet jobbigare.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Förstår precis vad du menar, hatar tandläkaren oxå!!!

Arkiv