Restaurang AKROPOLIS!

Ligger inne i Slottsparken och ägs och drivs av Babbis!


Babbis är utöver restaurangägare, även vår sångare. 

Babbis sjunger på alla grekiska festerna, men även på de flesta dopen & bröllopen – bl a sjöng han på Jannis & Annas bröllop för exakt 1 år sedan – GRATTIS PÅ ER FÖRSTA BRÖLLOPSDAG!! 🙂På nedan bild Babbis (& min koumbara Efty  ) från Jannis & Annas bröllop!

Tillbaka till restaurangen, som jag + mina stoltheter, samt syrran med familj besökte idag!

Akropolis alltså: Kanon personal samt mycket god och prisvärd mat. Ligger så mysigt mitt i Slottsparken – absolut värd ett besök!
Alexander den Store 🙂

Babbis bjöd oss på kaffe och barnen på glass..

..och så har dom även After Work!

Kolla även in min Elenas blogg – hon har oxå skrivit om besöket!
www.metrobloggen.se/Ellensblogg 

2 Responses to Restaurang AKROPOLIS!

  • Lina-Greece says:

    Jassa har han egen restaurang numera?Han ar snall.Vilken utsikt fran stallet alltsa….Ar det inte Kikis som star vid baren med Babbis?Han var restaurang chef forlangesen pa Bacchus.Min morbrors nattklubb.Dar ser man.

    • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

      Jag vet inte vad han heter, han som står med Babis – det kanske är Kikis?? Japp, han har restaurang numera 🙂

Arkiv