Mötet med Milka

Lately har jag bara träffat en massa coola, snygga och starka kvinnor, Milka är en av dom. 

Henne har jag iofs träffat tidigare, men det var några år sedan. 
Utan att gå in på några extrema detaljer så kan jag säga så mycket som att vi har haft lite gemensamt. Eller rättare sagt, en hel del. 

Dagens träff var, utöver en härlig och trevlig lunch! , även tänkt som en kombination av erfarenhetsutbyte och informationsmöte. 
Jag gav Milka upprättelse på vissa funderingar hon hade, och hon bekräftade en del saker för mig oxå. Saker som jag inte riktigt har undrat över särskilt, men som jag ändå fick bekräftelse på. 

Utöver att hon bjöd mig på lunch (och efterrätt och kaffex2!!!) så hade hon med sig presenter till både mig och flickorna… 
Så generöst, så snällt!!
Gissa om jag ville strypa henne när hon inte lät mig bjuda henne på något!!!
Till mig köpte hon en bok, Väninnan, samt ett halsband och armband från BAGLADY – skitsnyggt!!!!!!!!!!

..och till flickorna kan jag inte berätta vad hon har köpt eftersom dom inte har öppnat sina paket än (jag vet vad Milka köpt, men omifallatt barnen läser min blogg så vill jag inte avslöja innehållet…

Fastän det inte är min vecka än, vi byter på måndagar, så kommer barnen till mig redan imorgon, eller i alla fall Micaela kommer, Elena hade redan bestämt med några andra kompisar – men om hon ändrar sig får hon oxå komma. 
Älskar ”extradagarna” med barnen!! Jag har ju inte riktigt förlikats med att jag bara får ha mina barn hos mig varannan vecka… 
Jag vill ha mina barn hos mig alltid. Alltid!!

Dörren är alltid öppen för barnen – ANYTIME! (uppriktigt så har jag mycket svårt att förstå vissa föräldrar som nekar sina barn att komma när det inte är deras veckor; ”Är jag barnledig så är jag”, resonerar vissa – ofattbart för mig! Man är alltid förälder, inte bara varannan vecka!) 

Men det var inte ”ofattbara föräldrar” detta inlägget skulle handla om – det skulle handla om mitt möte med Milka – som var mycket trevligt och givande på alla sätt och vis – hon är en sympatisk, rolig och snygg tjej med huvudet på skaft som jag kommer träffa fler gånger!
Snart!!

//Bellove

8 Responses to Mötet med Milka

 • Tofte says:

  Men föräldrar som nekar sina kids på objudna dagar kanske väl har en (secret)partner att mumsa med 😉

  – så det kan väl finnas skäl. Livet skall väl inte styras efter kidsen behov. Har inte snygga singelmammor nåt sexliv ? 😉

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Jodå, klart snygga singelmammor ska ha både sexliv och ett eget liv 😉 men i min värld är det alltid barnens liv som kommer före mitt eget… 🙂

 • milka says:

  Du är värd så mycket mer…tack för de fina orden…som sagt, ´jag är tacksam moder jord för din existens!!

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Tack själv Milka, jag menar varenda ord! 🙂

 • Sarah says:

  Absolut – klart man alltid är förälder och att de borde få ”springa fritt” hos den andre även om det är fel vecka!
  Kul med alla rosor och beröm du fick för din radiomedverkan – grattis!!

 • Petra says:

  Vilken underbar väninna!

Arkiv