”Mamma är inte snäll mot oss…”

Om mamman som torterade sina barn. 
Läser på Aftonbladet idag att barnen inte får vara tillsammans -det är ju fruktansvärt! 
Man kan inte dela på barnen, det fattar väl vem som helst???

Men läser oxå här att mamman tidigare varit fråntagen vårdnaden men tog strid och fick tillbaka barnen.
Hur fan är det möjligt???? 
Vad är det för idioter som sitter i Kammarrätten? 
Ärligt talat, alltså!

Den sk mamman är nu anhållen och riskerar 6 års fängelse – det är alldeles för lite. 
Hon borde få ruttna i fängelset och bli utsatt för samma lidande som hon utsatte sina barn för, nämligen låta henne gå omkring i sin egen avföring, inte få lov att vistas utomhus, inte få varken mat eller kläder och bli skuren med glas och spik.
 
Men den sk mamman nekar till anklagelserna och menar att hon är förföljd av socialtjänsten – som hon haft kontakt med hela sitt liv, eftersom hennes egen mamma kontaktade psykvården för att dottern skulle få hjälp. 
Grannar har anmält den sk mamman – ändå får hon tillbaka barnen – hur fan är det möjligt????

Hur är det möjligt att denna kvinnan, med den ”record” hon har, ens får lämna sjukhuset med barnen när dom föds??Jag förstår verkligen inte det. 

Jag förbannar fortfarande socialtjänsten, men även idioterna som sitter på Kammarrätten – låt ingen av dom som varit involverade i denna soppan, få behålla sina jobb.

Stackars barn, jag hoppas att dom får hjälp och kan bearbeta alla hemska saker deras avskyvärda mamma utsatt dom för. 

Som jag sagt så många gånger tidigare: så många mammor som inte borde få lov att vara förälder.. sååå många mammor..

Samtidigt på nyheterna: en mamma är på flykt med sin son då pappan varit anklagad för att ha förgripit sig på honom. 
Pappan friades, men pojken, som är 11 år, vill inte gå dit. 
Pojken hotar med att ta livet av sig om han måste träffa sin pappa. 

Frågan är vad som är sant? 
Har mamman hjärntvättat pojken? 
Det finns ju ohyggligt många föräldrar som talar illa om den andra föräldern. Även om det är helt obefogat. Men den föräldern som gör så, det vet vi, den föräldern är bitter, avundsjuk och har inte jättemycket innanför pannan. 

Jag blir så upprörd när barn far illa. Det är det värsta som finns.

12 Responses to ”Mamma är inte snäll mot oss…”

 • Skrivet says:

  Ni vet som jag att media alltid överdriver i sina tidningsartiklar! Ja det är som att ett sand korn blir till ett helt hav av stenar för dom,så döm ingen på förhand!

  Det jag undrar över är: Vart i polisanmälan det står att mamman torterade sina barn???Det står ingenstans vad jag vet, så då borde mamman presenteras om, då faktumet är att nuvarande titeln på mamman ”Tortyr Mamman” är falsk och borde inte användas.

  Kvinnan kanske tom är helt oskyldig och då ska denna misstänkta persons inte hängas ut?Det är sjukt och fel.Det är väl soc fel att hon kanske inte är frisk.Har man med dom att göra behövs det en livs återhämtning.

  Det finns många klienter som har haft kontakt med socialtjänsten att göra som är missnöjda, deras berättelser handlar främst om att dom blivit sexuellt utnjyttad eller misshandlad i fosterfamiljen.Varje dag omhändertas barn/ungdomar i Sverige från sina biologiska föräldrar pga av sociasekreterarnas dåliga och bristande arbete och för att det bedrivs lögner i utredningen, som sedan används för att ansöka om LVU.

  Trots att föräldrarna kan visa upp att dom inte brister i sin omsorg om barnet/barnen och att barnen får alla sina behov tillgodosedda samt att det inte finns en risk för att barnets hälsa och utveckling skadas så tas barnen ifrån dom.

  Hela socialtjänstens kedja med sina egna anställda familjehems behandlare borde bryttas och oberoende personal skulle istället få uppdraget att bedöma föräldrarnas omsorgsförmåga /resurser. Socialtjänstens system fungerar mera som en uppgörelseplan där prioriteten är att skilja på föräldrar och barn.

  klientens (förälderns) framsteg tas mycket sällan fram i bedömning/utredning och en fel bild ang fam tas fram oftare.Till vilket pris som helst verkar de sköra barnfamiljerna behöva utstå drag kampen från socialtjänsten.Föräldrar och ungdoma tvingas till Behandlingar ,utredningshem,akut placering,tvångs placering och öppnade av utredning fast det i många fall inte behövs.Men det är väl så deras polesy är ”Bättre att fälla en fria”

  Att en socialsekreterare skriver av en utredning händer nästan aldrig och det drabbar då den goda föräldern som bara vill göra rätt för sig.Förälderns privat livet försvinner och den ständiga myndighets övervakningen är påtaglig.

  När ungdomar och barn omhändertas så mår dom oftast inte bättre i fosterfamiljen, den psykiskt och fysiskt balansen förvärras.För det omhändertagna barnet kan det ge ärr i själen för livet. I många fall är det den värsta upplevelsen barnet/ungdomen har blivit utsatt för genom socialtjänstens omhändertagande.För barnet/ungdomen är det en väldigt traumatiserade.

  Först ska barnet/ungdomen sörja över separationen från föräldern sen förflyttas dom till okända människor och det finns fall där socialtjänsten omplacerat om barn och ungdom en eller fler gånger dom har tom splittrat på syskon. Vilket borde vara straffbart, att en myndighet kan ha den makten att sära på en syskon skara är brutalt.

  Socialtjänsten har fått stark kritik genom åren från många håll vrf? Jo för att i den Svenska socialtjänsten sitter det en bunker av maskerade barn kidnappare.Tycker så synd om dessa föräldrar som kämpar och gör allt för sina barn men blir ändå av med sina egna ungar.När kom socialtjänsten ut och sa vi har gjort fel? Aldrig! För dom felar ju inte enligt dom själva, men skulle dom utredas skulle man säkert finna flera brister.

  Jag anser att barn ska bo med sina egna föräldrar och inte cirkulera i ett patetiskt system som inte fungerar.Lyssna på ungdomar som har haft socialens klor och blickar på sig under många år så ska ni få höra hur jävligt det har varit för dom.

  Please skön fixera inte en terror pakt som är bemannade med oprofesionella socialarbetare gör inte det för barnen och ungdomarnas skull,hör på vad dom säger ist för att blunda.Jag skulle inte ha någonting emot att omformatera hela social staben för det är bedrövligt att föräldrar pressas till max och så pass långt att dom börjar må riktigt psykiskt dåligt och inte vill leva.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Tack för dina synpunkter! Håller med om det mesta, dock vet jag inte om jag håller med om att det alltid är bäst att barnen bor hos sina egna föräldrar… det beror såklart på! Jag har läst om många, numera vuxna, som förbannade socialen som inte omhändertog dom när dom var små barn och fick lida.
   Jag håller speciellt med dig i att det borde vara straffbart att sära på syskon – så gör man inte bara!! Tack för din kommentar, bra synpunkter!

 • Nattis says:

  Ja verkligen! Usch!

 • kicki says:

  Nej,precis. Om det kommer fram att hon är frisk då vet man inte hur man ska känna. Var ju rätt mkt skriverier på FB igår om hennes svar i länsrätten. Dom läst för bra. Pålästa.

 • kicki says:

  Ja, Skillnaden är att jag inte tänker hata mamman eller kalla henne det ena och det andra förens man får ett svar på om hon är sjuk på allvar eller gjorde det bara för att vara idiot. Och sen var länsstyrelsen säger om socialtjänsten utförda arbete.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Jag hoppas att mamman är psykiskt sjuk, annars finns det inga ord som kan beskriva avskyn jag knner…..!

 • kicki says:

  Hur som haver skulle jag ha alla dessa åsikter även om jag inte hade kontakt med socialtjänsten. Och nej, jag tycker inte det är ok vad hon gjorde med sina barn.
  Hon var kanske inte psykiskt sjuk innan? Eller visste kanske inte ens om det?? En psykisk sjukdom kan bli värre om man utsätts för smärta hela livet som hon troligen blivit.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Då har vi samma åsikt ju! Det enda jag tänker på, det är barnen! Barn ska inte fara illa.

 • kicki says:

  ”det är hemskt om det hänt henne också”

  OK. – så när barnen fyller 18år och är vuxna är det inte längre synd om dom för att dom är vuxna och bär p en psykisk sjukdom? ÄR man sjuk så kan man inte ta ansvar för vissa handlingar. Just pga att man är sjuk!

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Kicki, i min värld tar man ansvar för sina handlingar. Man har ett VAL. Bara för att man blivit illa behandlad själv, betyder det inte att man ska behandla andra illa. Är man psykiskt sjuk; ja…då ska man definitivt inte ha barn – eller tycker du det??
   Ps, det är synd om alla som är psykiskt sjuka, vuxen eller inte.

 • kicki says:

  Jag bara tänker såhär. TÄNK om mamman redan genomlidit det där då? – Det var lite fult skrivet. Man vet inte vad som hänt mamman eftersom hon blivit så pass sjukt som hon är nu. Någon har gjort illa henne också. Soc skulle hjälpt henne i tid så skulle inte barnen blivit utsatta för detta.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Kicki, för mig är det helt ointressant vad som hänt kvinnan – hon är inte kapabel att ha barn. Naturligtvis är det hemskt om kvinnan själv blivit illa behandlad som barn, men det ändrar inte det faktumet att hon är olämplig som förälder; hon ska inte ha barn, så enkelt är det. Det är min åsikt, och mina sympatier ligger hos barnen och ingen annan. Det kanske är fult skrivet, men det är så jag tycker.

Arkiv