Mamma torterade sina barn

Blev förtvivlad när jag läste om denna fruktansvärda mamman på aftonbladet igår, men oxå lättad för att hon äntligen blivit fråntagen vårdnaden/umgänget om de tre barnen. 

Jag förbannar socialtanterna/gubbarna som missat detta – den s k mamman har ju varit i deras blickfång tidigare och var alltså inte okänd för socialen. 
Socialpersonalen borde med omedelbar verkan stängas av från sin tjänst eftersom de uppenbarligen inte klarar av sitt jobb.

Men det finns tyvärr oxå såå många mammor som inte borde få ha barn, eftersom de heller inte klarar av det. 
Det finns så obegripligt många mammor (och pappor) som inte förtjänar att få kalla sig förälder.
Så många som inte förtjänar det…

12 Responses to Mamma torterade sina barn

 • Toni says:

  Media förstorar upp saker och rätten ska inte bli påverkade av skiten men det blir dom oftast iaf, jag tror att mamman är oskyldig talar starkt för det.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Om mamman är oskyldig ska hon givetvis få ha kvar sina barn – samt få en offentlig ursäkt!! Men om hon inte är oskyldig bör hon inte få vara vårdnadshavare…

 • Peter says:

  Mamman fick tillbaks vårdnaden eftersom att socialtjänstens argument för att dom 2 barnen skulle ha fortsatt Lvu inte bifalldes, av en rad orsaker så van mamman då det inte fans någon grund för Lvu.

  Domstolarna kräver väldiga bevis för att häva ett Lvu, så som intyg,vittnen,och vittnesmål från andra organer dvs dagis,bvc.

  Ang att hennes bostad var en misär kan ingen sticka under stolen med, men om mamman självsvälte och gick in i en psykos så kanske hon inte kunde ta ansvaret.

  I rätten framkom det att det ena barnet vid 4 tillfällen sagt att hans syster slagit han många gånger med sopkvast händerna och att det var broderns syster som haft sönder glas på golvet, så att hennes bror trampade i det.

  Det är media som blåst upp värmen i detta fall.
  Visste hennes lägenhet borde inte sett ut som den gjorde men att förknippa henne med att hon misshandlat sina barn är helt fel bara för att det rodde misär i bostaden. Man ska inte döma någon i förväg.

  Det finns människor som under en vis period i deras liv plötsligt får ett bakslag det kan vara vad som helst och då kan man drabbas av psykos, äter man ingen mat på det så har man ingen ork till att tex ta ansvar för sina barn eller sig sjv. Man är kanske så sjuk att man inte orkar städa lr se till att vardagen fungerar.

  Om barn bor i en smutsig lägenhet/hus och har dålig uppsyn av en vuxen person så kan det vara så att syskon paret bråkade och slog varandra.

  Ge er och sluta måla fan på väggen, tänk på att mamman kanske är oskyldig och ha i minnet att tidningar skruvar alltid upp saker till max.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Jag har absolut i minnet att media alltid skruvar upp saker – men faktum kvarstår. Och min högst personliga åsikt är att om en förälder inte är kapabel att ta hand om sitt barn ska hon heller inte göra det!!
   SOm du ser, så publicerar jag din kommentar – anledningen till att jag inte gjort det tidigare är mycket simpel: jag har inte suttit vid datorn!

 • kicki says:

  Vad spelar det för roll om kammarrätten sagt att ett LVU inte behövs vara kvar?? Socialtjänsten kan ju inte bara lägga ner det då. Dom är ju fortfarande oroliga och kan göra jourhembeök osv, och ser dom då att barnen far illa så är det ju bara att ta barnen till läkaren och sedan ta akut LVU IGEN, och då skulle dom troligen vunnit. Varför vänta 1år? Det är helt sanslöst SJUKT. Dom slutar ju inte vara oroliga bara för rätten lägger ner ärendet. Då får dom träla mer det är ju barn vi talar om. Oskyldiga männnikor.

 • justine says:

  det lite konstigt med soc , de som har små problem tar de barnen och utredningar , men de med ordentliga problem görs nästan inget och det blir alltid något tragiskt för att soc inte ”visste ” påstår de så att det var så allvarligt ? Undra varför det är så?

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Precis – det kan man undra.. och jag undrar hur många fler barn det är som lever under sådana hemska förhållanden.. hemskt!!

 • Blir så jävla arg när jag läser sånt här. Hur sjuka är igentligen såna här människor. Skulle ALDRIG kunna skada mina barn hur jävla förbannad jag än blir på dom.

  Hur är det annars? Mår du bättre nu?

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Ja, visst är det obegripligt! Tack vännen, jag mår bättre, mycket bättre! Hoppas allt är bra med dig oxå! Kram.

 • oooooooooooooooh ja! amen!!

 • Pia says:

  Men här har sociala faktiskt försökt gå in, men Länsrätten(tror jag det var) tilldömde henne att få tillbaka vårdnaden. DET är ju jävligt märkligt och för jävligt!
  Vad rör sig i en människas huvud när man gör så mot sina egna barn?? Jag fattar det bara inte!! Helt sinnessjukt!

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Oj, det visste jag inte att Länsrätten dömt tillbaka barnen – det är fruktansvärt! Vad är det för idioter som sitter där egentligen???

Arkiv