Mat på 3 ställen

Först brunch hos Jannis & Anna, min bedårande svägerska hade gjort bullar – två olika sorters! – på morgonen (ja, det är ganska likt Anna att göra så).
Som vanligt var det fantastiskt gott och som vanligt lika mysigt att vara där. Mina tjejer hade i alla fall en mysig kväll, det kan ni läsa om på Ellens blogg

Den här bilden tog jag i smyg… och det här var en syn jag aldrig trodde jag skulle få se:


Jag sa det i mitt tal på deras bröllop, och jag säger det igen: 
Anna har lyckats med det ingen annan kvinna gjort (och aldrig lär göra heller), nämligen att stoppa min brors två fötter i en sko!

Den här synen är inte ovanlig, Anna påtar mer än gärna i trädgården och odlar saker, såsom bönor, rabarber, morötter, lök tror jag hon sa, och en massa annat som vi lyckliga släktingar får ta del av när det växt klart!

Efter brunchen åkte vi hem till min syster & Tony på lunch
Mina föräldrar var där, och även Conny (kolla länken, vi har fått vår första beställning! :-))


Efter middagen hos syrran åkte vi hem till min koumbara Efty för att se reprisen på festivalen, min kompis Irini var där med sin dotter Angelika, Daisy var där och Cina var där med mopsen Dixon – till barnens glädje!


Hos Efty åt vi både mellanmål (våfflor) och sedan middag med kött, ris och harricot verts – supergott det oxå!
Mina tjejer fick skrattanfall vid något tillfälle hemma hos Efty, men jag vet fortfarande inte vad dom skrattade åt!

Och så har jag varvat powerwalk/powerspring i 38 minuter – hemifrån mig och ner till stan. Var ju tvungen att hämta bilen, det slank ner några glas vin under lördagskvällen..
Så resten av veckan är det detox som gäller..

Tata!

Comments are closed.

Arkiv