Kan du uttala efternamnet?

Är du fd jugoslav, så får du inte vara med och uttala.
Mrnjavac. M-R-N-J-A-V-A-C. 
Som i Ljubomir ”Draknästet” Mrnjavac. 

Ljubo var Rapidus ”efterjobbet-gäst” idag och det var fullsatt i lokalen!
Nyhetschefen Wivan-Kristina Sandberg och min förebild, grundaren Jan Wifstrand gjorde som vanligt en kanonbra intervju!

Ljubo var ödmjukheten & lugnet himself, fastän en del intima avslöjanden kom fram, såsom att han aldrig använder kalsonger 🙂 (hmm, undrar var den informationen kommer ifrån?? Jag fattar inte var Jan & company får all info ifrån!!  ).

Jag träffade Ljubo första gången 1980. Det var på Rosengårds sporthall.  Jag var 10 år gammal och spelade handboll i MBI, där Ljubo oxå spelade. 
Under mina 6 år i MBI följde vi, jag & Mimmi, A-lagets varenda match (så länge det inte krockade med våra matcher!), även deras bortamatcher. 
Vi åkte med i bussen och det skojades om att vi var lagets maskotar. Det var en jätterolig tid!
Allt det upphörde dock när jag lämnade MBI 1986 för att spela handboll för Dalhem. 
Åren gick och jag umgicks inte med Ljubo i privata sammanhang, men vi sprang på varandra ute då & då, och på senare år har vi haft en professionell kontakt ett par gånger. 

Ljubo är oerhört sympatisk och vänlig och han är verkligen  förtjänt av all framgång. 
På nedan bilder fick han den sedvanliga presenten som alla intervjugäster får, och det var inte kalsonger som de flesta i rummet, jag inkluderad, trodde. 🙂

Jag har bara en vädjan till dig Ljubo: du ska ju spela golf med Pontus Gårdinger…. det innebär att ni kommer att behöva folk som underlättar spelet för er. 
Dvs en caddy, bollkalle, någon som förser er med vatten, frukt, mat, whatever. 
Och du känner ju till att jag är rekryterare – visserligen på en något högre nivå än att hyra eller rekrytera ut caddys  , men jag vill verkligen hjälpa till med det här golfuppdraget, eftersom jag har den i särklass mest lämpade kandidaten: nämligen MOI! 

PLIIIIIIIIS, say yes!!!

Neno, jag & Fredrik 🙂

2 Responses to Kan du uttala efternamnet?

  • Anonym!! says:

    Jag skulle göra vad som helst för att få dig till min caddy!! 🙂 Men om jag inte är helt fel informerad, du kan väl inget om golf?? Vill minnas att du försökt ge dig på det gång, men då kunde du knappt få på dig handsken eftersom dina välmanikulerade naglar var alldeles för långa… eller+???? 🙂

    • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

      Hmmm,…det stämmer haahaha! Men vem är du? herr eller fru anonym? 🙂

Arkiv