Mia Törnblom made my day!

Ni vet, Mia självkänsla-Mia Törnblom!
Jag var i Lund och lyssnade på ett föredrag som hon och Susanne Pettersson (?) höll idag – det var SÅÅÅ SUPERBRA!!!! 🙂

Det roligaste av allt var, när Mia sa följande och pekade på mig (inför hundratals personer alltså)!!!!:

”När jag såg dig, ja, just dig, så hälsade jag ju på dig där ute, det minns du va? Det var för att jag tyckte, ´guuud vad vacker hon är med sitt långa mörka hår och mörka ögon, och dom där höga kindbenen… och jag själv, ja, jag ser ut så här med mitt ljusa korta hår – men jag duger ändå precis som jag är, även om jag inte är lika vacker som henne´”

Så sa hon!
Jag blev så jäkla glad!!!!!! Så oerhört glad!!!

Och direkt efter detta skulle vi ha en övning med vår granne som gick ut på att vi skulle säga två goda egenskaper om oss själva, men jag kunde inte komma på en endaste sak, eftersom det enda jag tänkte på var att Mia hade sagt att hon tyckte jag var vacker! *LER*

Jag har bara sett Mia på TV tidigare och så har jag läst hennes bok ”Så dumt”, men nu, efter att ha lyssnat på henne live så älskar jag henne och jag beundrar henne för hennes sätt att prata, hennes självdistans, humor och jävlaranamma! 
Vilken brud, alltså!!

Fattar ni hur störtcool hon är??? Och hur rolig hon är!!
Det blev många skratt, bl a när hon sa att vi skulle ”lägga av med alla dåliga tankar, för det är ute nu” – UTE!! 🙂

Att vi ska skita i Jante, eller FJANTE som jag brukar säga, att vi ska skriva ner tre goda saker om oss själva varje kväll, och kunde vi inte komma på  något bra, ja, då skulle vi ljuga  alternativt skriva ner vilka egenskaper vi ville ha – till slut skulle det bli sanningar!
Fan, jag vill ha henne som min kompis!! 

Vi bytte i alla fall visitkort, det gjorde vi när jag gick upp på scenen efteråt och tackade henne så hjärtligt för att hon sa så snälla saker om mig; hennes respons var med ett jätteleende: ”men det är ju sant!” och sen gav hon mig en bamsekram!
Jag vill verkligen ha henne som min kompis!!

Jag kommer helt klart att kontakta henne – få se om vi kan hitta några gemensamma beröringspunkter…!

Puss! // Bellove

15 Responses to Mia Törnblom made my day!

 • Nina says:

  Härligt!

  Har precis sett Mia på TV:n.

  Kul med hennes offentliga komplimang. Vi ger varandra aldeles för lite komplimanger.

  Använde Mias bok i det arbetslag jag ansvarar för 5 tjejer i okika ålder. Den betydde mycket för oss alla.

  Om du söker på nätet efter Jana Söderberg så hittar du e pärla till. Hon är min stora idol.

  Sug vidare på den goda karamellen du fick av Mia.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Visst var det härligt!! Jag blev verkligen jätteglad!!! 🙂
   SKa kolla upp Jana oxå!

 • Vad ROLIGT att du gillade Mia och hennes föreläsning! Jag träffade henne i januari hemma i K-stad och i Hässleholm tillsammans med Susanne i februari. Hon var så generös och bjöd in mig + tre elever! Så du kan fatta att jag verkligen gillar Mia. Hennes positiva sätt smittar verkligen av sig.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Mia är numera min idol!! 🙂

 • Lina-Greece says:

  Ja men det ar ju det jag sager herre gud. Du tror inte mig men visst ar det sant det jag sager hela tiden.Du ar inte sann och levande for att vara verklig i Sverige….Hors det overdrivet????Nej…Bravo Bella Kallaris…Du fortjanar det.Bravo grekinnan i Malmo.KOR PA….

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Na se kala! Tack så mycket 🙂

 • Skrivet says:

  Såå Mia såg din skönhet oxå 😉 Trevligt med så varma ord!! Vilken trevlig överraskning dina små tjejer fick. När lägger du upp musikvideon här då 😉 allra helst den när du sjunger *hihi**

  Trevlig dag på dig,,, kram

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Tack – även om jag inte vet vem du är! 🙂

 • Föneböna says:

  men gud så roligt!!
  hoppas du får en underbar dag bella! mången kram

 • Skrivet says:

  Men du, vilken härlig boost du fick av henne!!! Sånt kan man ju leva på i månader!! :o)

  Stämmer det att Susanne Persson oxå var med? Tycker jag känner igen henne och bilderna på assa-dissa.. Tyckte att hon var kanonbra när jag lyssnade på henne i höstas..

  Ha en bra dag, du vackra kvinna!! :o)

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Yes, Susanne Pettersson var med, båda var superbra!!!! 🙂
   Kram och tack!

 • Mammis says:

  Vem skulle inte bli glad för en sån offentlig komplemang :0D
  Ingen risk dock att hon skulle säga så till mej *asg*
  Jösses, tre goda saker om mej själv varje kväll?? Oj oj, jag skulle få börja ljuga för mej själv redan dag ett *fniss*
  Kramis

 • Ja men det är ju det jag sagt länge nu…Du ÄR vacker. Men ändå..häftigt att just du blir utpekad bland så många..Då ger man ett starkt intryck…=)
  Hennes inställning är super. Och det samma har jag alltid kört med…Du duger som du är och älska dig själv för då gör andra det också.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Tack snälla Karin – du är så snäll!! 🙂

Arkiv