På dopdagen idag

Vår älskade lilla Philip, världens alla kramar & pussar vill vi ge dig på din dopdag idag. 

Vi önskar dig allt gott.
Vi önskar dig att du genom din resa i livet ska vägledas med glädje, vishet och förnuft av människorna runt omkring dig.

Vi önskar dig lärdomen om att genuin godhet är när man har förmågan att känna empati och att kunna älska, glömma och förlåta. 

Vi önskar dig att du alltid ska få vara frisk, lycklig och omsluten av värme, glädje & massor med innerlig och villkorslös kärlek. 

Du finns i våra hjärtan & tankar hela tiden.

Puss på dig lilla vännen!

// Från oss alla till Dig!

13 Responses to På dopdagen idag

 • Lina-Greece says:

  Jattefint.Vilka kanslor du far ut nar du skriver ar du lika duktig nar du talar?Ar det en pojke du kanner?Du far ursakta min svenska.Jag har inte uttryckt mig i detta sprak pa 15 ar nastan,Jag menar skriftligt.Ha det bra Bella Kallaris.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Det är en pojke jag tyvärr inte känner än, men förhoppningsvis inom en snar framtid kommer vi oxå att få lära känna honom – och han får lära känna oss!

 • Lina-Greece says:

  Jattefint.A

 • Vashten says:

  Hej vännen…jag är tillbaka i verkligheten nu och mår relativt väl efter operation, har dock en del värk kvar men det ska väl lösa sig…men nu är jag på g igen….hur mår du??? har saknat mina bloggvänner….kram…Vashten

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Du kommer bli bra, no worries!!! Kram 🙂

 • anne says:

  Jag har haft så mycket onkring mig på sistone, så glömt att uppmärksAMMA du vet väl vad EARTH HOUR är – annars sök på gOogle och häng med fr o m 20:30. Därfeter ställer du tebX DIN KOOCKA EN TIMME – SOMMARTID É DET… ursäkta inte min mening att skrika!

 • Zitsa says:

  Det var vackert!

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Tack Zitsa! Det var ärligt och kom från hjärtat..

 • Föneböna says:

  goddagens käraste bella! hoppas du får en underbar dag! många kramar!

 • Micke says:

  Dem är ju stöpta ur din mall så då borde det vara passande med 2 stora Mini-Bellor 🙂

Arkiv