Jan Wifstrand, mina vänner…

…och två glas vin senare:
Idag var det sportMalmös dag: Jan Wifstrand, ni vet Rapidus-Jan som jag skrivit om tidigare, hade arrangerat ett symposium som handlade om varför vi inte har någon toppidrott i Malmö när vi har så fantastiska arenor??
Jan hade bjudit in flera intressanta talare, bl a Pelle Svensson, MFF:s VD samt Martin Schmidt, fd elitspelare i handboll i Kiel, numera bl a Marketing Manager för klubben. 

Dan Olofsson var där, MIF Red(baby)hawks-Christian något.. likaså, Anders Källström, MoDos ordförande och E.ON:s koncernchef Håkan Buschke, för att nämna några. 

Min fantastiska coach Tim Carroll var oxå där, tillsammans med sin personlig tränare Patrik Ljung och som jag tror ska bli min personliga tränare – det är snart kris nämligen.. 🙂

Efter hearingen var det mingel med mat och jag hamnade bredvid ”Dallas” och hans dotter Patricia; vilka_coola_människor! VERKLIGEN!!!Patricia är föreläsare och inspiratör – och jag måste verkligen säga att om ni behöver en föreläsare inom det ämnet, så är det Patricia ni ska prata med – kom ihåg att jag är en mycket god människokännare och Patricia gillade jag direkt – så häftig tjej!!
Dallas har skrivit en bok och han erbjöd sig att komma förbi och lämna den på mitt jobb – jag blev så glad!! Så snällt av honom!
Jag berättade för Dallas & Patricia att jag känner Artemis, som jag oxå skrivit om tidigare, bl a här, hon ska ju gifta sig med Dallas son Jigy – jag känner inte Jigy, och jag kan heller inte påstå att jag känner Artemis särskilt väl, men det lilla jag vet om henne är att hon är en fantastisk person så jag bara utgår från att Jigy oxå är det 🙂 

Efter hearingen fastnade jag i en diskussion med Martin Schmidt, exhandbollsproffset från Kiel, gammal handbollsspelare som jag ju är.. Martin har teamat ihop sig med vårt svenska handbollsptroffs Stefan Löwgren, och tillsammans har dom företaget löwgren.schmidt
När Malmö Arena-arrangemanget var slut frågade Jan mig om jag ville följa med till Lemongrass på middag med bl a Martin & Dennis Axnér (bilden nedan) från Delo – och det ville jag såklart!

Så vi var en 6-7 stycken som begav oss till Lemongrass och det var sååå trevligt!
Jag & Martin blev sist kvar men vi bröt upp en stund efter de andra – jag var ju tvungen att höra allt om mutskandalen med domarna.. 🙂

Från vänster:
Martin, Ola, Jan, Michaela, Dennis som inte syns och Jan 

Oerhört kul och intressant kväll!! TACK JAN!!!

Om ca en vecka går det att gå in på www.sportmalmosframtid.se och se referat och bilder från dagen. 
Nu mina vänner, är det dags för mig att hit the bed…!

Kram Bellove

Comments are closed.

Arkiv