Jag är Malmökändis

För det har Jan Wifstrand sagt. 
Och det vet alla, att det som Jan säger, det stämmer!

För er som inte vet vem Jan är, kan jag berätta att han är *Rapidus huvudägare, styrelseordförande och numera även nytillträdd VD, då den nuvarande VD:n Thomas Frostberg flyttar till USA inom kort, och som kommer hem igen den 1/7 för att börja på Sydsvenskan! 

Jag har skrivit om Rapidus vid flera tillfällen, bla när Jan Wifstrand mötte Lena Endre, och när Thomas Frostberg skrev om Malmö

Var kommer då Malmökändis in, undrar ni säkert?

Jo, jag var på Rapidus 9-årskalas ikväll och inför en fullsatt lokal namedroppar Jan ett par personer, varav en av dessa personer var MOI!

Jan sa något i stil med att jag är en Malmökändis, och efter den fantastiska inledningen kunde jag knappt koncentrera mig på något annat – mitt ego var på grymt ohälsosamma höjder.. jag älskar ju uppmärksamhet!!! Och för mig existerar ingen Fjantelag  

Jan nämnde förresten något om min blogg och mitt jobb oxå, det berättade min kompis Jon (samma Jon som jag var hemma hos igår), som stog bredvid mig och försökte få mitt ego att hålla sig på en hyfsat neutral nivå, när jag för femtielfte gången frågade: 
”Sa Jan verkligen Malmökändis?? Sa han det, Jon?? Var det det exakta ordet han använde?? Sa han det??? *ler*

”Ja, Bella, det sa han.. .Lugn & fin nu… ”, svarade Jon lugnt

Så…  just nu är mitt ego ohälsosamt högt.. men bara fram tills imorgon, sen är det back in business igen, man kan inte leva på gamla meriter hur länge som helst……


Bye for now // Malmökändisen

*Rapidus är den snabbaste nyhetssajten som täcker vad som händer i Öresundsregionen, och utöver nyheterna – som dom är först med eller inte alls – så arrangerar Rapidus även träffar och intervjuer med tunga profiler inom näringslivet. 
Detta gör Rapidus tillsammans med partners, och mitt företag Poolia, är en partner – jag missar mao aldrig ett Rapidusevenemang!
 
Att prenumerera kostar endast 5200 kr/år och är du inte redan medlem bör du omedelbart gå in på www.rapidus.se och SIGNA UP nu!

For the record. 
Nej, jag får inte betalt för att skriva det här, om nu någon undrade det. 
Jag får inte betalt för något som jag skriver om här (utöver Metro som betalar mig eftersom jag ju kommit upp i flera tusentals sidvisningar) – allt och alla som jag skriver om, det gör jag av egen fri vilja och för att jag verkligen tycker att tex Rapidus är så bra som jag säger – annars hade jag aldrig skrivit det. 
Så vet alla det.

Puss!

7 Responses to Jag är Malmökändis

 • Björn says:

  Klart du är Malmökändis! Du är det bästa i hela Malmö, för tusan.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Du med – när du väl är hos oss!! 🙂

 • ormbäraren says:

  hmm var ligger malmö…

 • Oj vad snygg du är på den färgglada bilden! Klart du borde få betalt för det du skriver! KRAM

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Jag vill endast ha betalt av Metro – ingen annan!!

 • C says:

  Ja jäklar vad han bredde på! 😉

  Men det var välförtjänt! Du är ju en kändis! Åtminstone i sådana här sammanhang – alla i lokalen vet ju vem du är – och många läser din blogg! Så stanna kvar på molnet och njut ett tag – men efter ett tag är du välkommen tillbaka till marken – det får ju inte stiga dig åt huvudet.. 😉

  Kul att se dig som alltid! Själv gick jag raka vägen till gymmet efteråt.. det du!

  //C

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   LOVE U!!! 🙂
   Gymmet – coolt, C!
   Jag gick inte till gymmet, jag gick raka vägen hem till soffan.. 🙂
   PUSS&KRAM!

Arkiv