Gravid MAN (!!) har fött dotter

Gissa om jag satte kaffet i halsen när jag snurrade på aftonbladet.se! 
Det här måste ni se, klicka här!

Oj, vad jag har väntat på det här!! 🙂 Jag har alltid sagt att när män kan föda barn så ska jag ha minst 3 barn till!
Så. Män kan numera få barn. 
Nu ska jag bara hitta en man som vill ha barn med mig (det är ju liksom det viktigaste, att han oxå vill!) och det är inte vilken man som helst: för att mannen ska föda barn åt mig, så förutsätter det att han är född som kvinna och har kvar sin livmoder… hmm…det kan nog bli ganska svårt…

Och alla mina andra krav står fortfarande fast; så vad är oddsen att jag hittar en man som varit kvinna, som vill ha barn med mig och som uppfyller mina krav?? Inte skyhöga, eller hur..

Nej, vi ska nog lägga ner det här.. läs artikeln och pay no attention till mitt inlägg 🙂

5 Responses to Gravid MAN (!!) har fött dotter

 • Christian says:

  Jag skulle inte vilja föda barn själv….det måste göra rätt ont att få fram en baby genom ….hur sjutton säger man det manliga könsorganet utan att det låter lite äckligt…dolme, det är ju inte direkt vackert, snopp, penis..njae, det finns inget fint ord..
  Men du förstår nog vad jag menar? *ler*

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Förstår precis! 🙂 Fast dolme lät väl bra?? 🙂

   Hoppas du får en härlig kväll!

 • BloggOraklet says:

  jag såg det på text teve, vilken lycka det måste vara för dom

 • HannahSthlm says:

  Ha ha..kan nog bli rätt svårt;) Önskar dig en fin helg!(du kanske springer på honom,vem vet?:)

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Vem vet?? 🙂

   Tack desamma!

Arkiv