Förstaklassig invigning på Sibylla Möllevången!

Med stort ståhej, levande musik och röd matta invigde idag mina goda vänner Stefan & Irini Sibylla Möllevången! (det är samma Stefan som tyckte jag var perfekt, haha)

Sibylla finns i hela landet. Var du än befinner dig kan du alltid få klassikern korv med bröd (grillad med senap är min personliga favorit!), hamburgare, köttbullar, kyckling, lax och mycket, mycket mer.
Nu vet inte jag hur Sibylla i övriga landet fungerar, säkert hur bra som helst, men jag vet att Stefans & Irinis ställen (dom har även Sibylla på Svågertorp, samt Rolles i Lund) är i toppskick, maten är supergod och servicen är fenomenal!

Värdparet Stefan & Irini:

Allting var jättefint, jättefräscht och framförallt VÄLDIGT gott (som alltid).

Jag kan varmt rekommendera Sibylla på ”Möllan”, maten är förstaklassig, servicen likaså och Möllan är ett tryggt ställe att vara på – det är fö även mina gamla hemtrakter! 🙂

LYCKA TILL! 🙂

Comments are closed.

Arkiv