Life is too short, have an affair.

Nej, det är inte mina ord, det är ashleymadison.com i USA (var annars??) som uppmanar till ovan. Skandalsajten, som har över 2 miljoner besökare (!!), menar på att den som funderar på att vara otrogen kommer så småningom att vara det ändå, och då kan man lika gärna gå genom dom. För hos ashleymadison.com kan man träffa likasinnade, dvs någon som inte vill lämna sin familj, de som bara vill träffa någon utanför sin egen säng lite då & då.

Ja, vad säger man??? 

Otrohet är ett oerhört laddat ämne och alla känner nästan alltid någon som har varit otrogen eller som blivit bedragen. 
Frågan är varför det händer?? Varför väljer någon att bedra sin partner? Varför väljer någon att vara ”den andra kvinna/mannen”? Hur tänker man?? Tänker man alls??
Pga sprit? Uppskattning? Bekräftelsebehov? Olycklig? Eller allt på en & samma gång?

Kan det någonsin leda till något positivt? Spontant nej. Det mest vanliga jag kan tänka mig är att det slår folks liv i spillror. Men faktum är att, jo, det kan oxå leda till något positivt. Men det tillhör nog ovanligheterna. 
Jag tror blint på att alla förtjänar en andra chans och att alla människor kan förändras. Att vi innerst inne är goda människor som vill väl.
Eller?

Sov gott vänner!

One Response to Life is too short, have an affair.

 • Bullsan says:

  Denna är ju inte lätt…Det beror ju i princip alltid på vilken sida du eller dina goda vänner befinner sig hur det känns i frågan.
  Jag har alltid känt mig fri och fördomsfull, gärna vild & galen också. Men jag har aldrig varit otrogen. Är faktiskt förvånad över detta faktum själv.
  Men å andra sidan. Min mormor kallar mig släktens ”lillbabs”, så jag har väl istället bytt lite för ofta för hennes smak…Eller så är hon avundsjuk:)
  Hur som helst; ibland tror jag att personer har behov av förändring, eller driver sig in i omöjliga situationer (tänk på Bill Clinton!) iställer för att verkligen analysera och göra något med det de känner. Att verkligen ta en dialog med sin livskamrat, eller ibland, bryta ett dåligt förhållande istället innan man gör illa varandra.
  Men…sedan kan man nog också ”drabbas av en jävligt oemotståndlig passion! och trots att det aldrig är meningen att ett förhållande skall utvecklas, bara måste det ske!
  Jag vill nog tro på det, annars kan jag inte försvara en del snedsteg jag bevittnat!

Arkiv